Offero
Offero Gabi

Offero Gabi

Comuna Florești, Florești
0 evaluări
Urmărire
Înregistrare2 ani în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active6
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieComuna Florești, Florești
Image from gallery
120 lei
Sacou Nou cu etichete Smog Marimea XL Culoare Mood Indigo Comuna Florești, Florești, Adăugat 2 ani în urmăSacou Nou cu eticheta Smog Marimea XL Culoare Mood Indigo Predare personala in Cluj si Floresti Trimit in tara cu Plata in cont ING BCR REVOLUT SAU BTC Transport cu Posta Romana 10 lei sau Curier 20 lei Vezi si celelalte anunturi ale mele poate te intereseaza ceva!
Image from gallery
250 lei
U.S. Polo Assn. Pantofi sport casual marimea 44 Comuna Florești, Florești, Adăugat 2 ani în urmăU.S. Polo Assn. Pantofi sport casual marimea 44 cu garnitura de piele ecological Gentile Plata in cont ING, BCR, REVOLUT SAU BTC Transport cu Posta Romana 10 sau curier 20 lei
Image from gallery
90 lei
Adidas dama marimea 38Comuna Florești, Florești, Adăugat 2 ani în urmăAdidasi ADIDAS dama marimea 38 in stare foarte buna. Predare personal in Cluj si Floresti Livrare oriunde in tara cu Plata in cont ING, BCR, REVOLUT SAU BTC Cu Posta Romana - 10 lei Curier - 20 lei Vezi si celelalte anunturi poate te Interesa a ceva!
Image from gallery
150 lei
Fulger Mcqueen Interactiv mare cu telecomandaComuna Florești, Florești, Adăugat 2 ani în urmăDisney Pixar Lightning Mcqueen Interactiv cu sunete si telecomanda Participă la acțiunea competitivă a campionului cu Flag Finish Lightning McQueen! Fanii Disney Pixar Cars se pot încânta și se pot pregăti să concureze în 3 moduri diferite: cu acțiune de blocare a tragerii și în derivă, înfruntând ture la Piston Cup și sărbătorind cu un dans al victoriei! Vehiculul hotrod spune, de asemenea, peste 80 de fraze și sunete emblematice, precum „Ka-chow!” și „Îmi place să fiu eu!” Steagul controlează toată acțiunea, așa că tu ești la conducere! Cu Flag Finish Lightning McQueen, emoțiile tale preferate de curse prinde viață. Necesită 6 baterii alcaline AA pentru vehicul și 2 baterii alcaline AAA pentru transmițător (drapel). Bateriile nu sunt incluse. Vezi si celelalte anunturi ale mele poate te intereseaza ceva! Trimit prin posta sau curier cu plata in cont BCR, ING, Revolut sau BTC.
Image from gallery
80 lei
Macara Mega Crane cu telecomanda Dickie Toys Inaltime 100 cmComuna Florești, Florești, Adăugat 2 ani în urmăMacara Mega Crane cu telecomanda Dickie Toys Inaltime 100 cm
Image from gallery
100 lei
Hilfiger Denim Blugi Dama marimea 27/30România, Adăugat 2 ani în urmăHilfiger Denim Blugi Dama marimea 27/30