Offero
Vvv Pop

Vvv Pop

Rumunsko
0 evaluări
Urmărire
Înregistrare5 luni în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active6
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieRumunsko
Image from gallery
6 500 lei
Soba semineu anii 1920, piesa deosebitaRomânia, Adăugat 5 luni în urmăSoba semineu deosebita, inaltime ciirca 70 cm. Din fonta si otel. Piesa deosebita, obiect rar. Livrez doar persona, in pret este inclus transportul. Iar livrarea se face doar in baza unui avans. Livrarea se face in termen pana la 3 saptamani de la ,, parafarea '' intelegerii.
Image from gallery
600 lei
Valiza veche din piele, de prin 1920 ( Bucuresti )România, Adăugat 5 luni în urmăValiza veche din piele, cu eticheta metalica a magazinului din Bucuresti. Stare buna, perfecta pentru decor. Anuntul este valabil atata timp cat este postat
Image from gallery
500 lei
Cutie romaneasca veche de ciocolata, perioada interbelicaRomânia, Adăugat 5 luni în urmăCutie veche de caramele, din perioada regalista. Este dintr-un lemn subtire, stare buna. Anunt valabil atata timp cate este postat anuntul.
Image from gallery
500 lei
Plug foarte vechi pentru decorRomânia, Adăugat 5 luni în urmăPlug foarte vechi, necesita restaurare. Partea de lemnarie este afectata. Cu minim de efort poate sa capete stralucirea de altadata. Anuntul este valabil atata timp cat este postat.
Image from gallery
1 000 lei
Stilet parada cu serie scurta, perioada comunistaRomânia, Adăugat 5 luni în urmăStilet perioada comunista, stare buna. Dupa cum se vede si in imagine are seria din 3 cifre, o raritate. Aceste serii erau atribuite ofiterilor de rang inalt. Nu fac schimburi. Nu ma intrebati daca anuntul este valabil, atata timp cat anuntul este postat obiectul se afla la vanzare.
Image from gallery
100 lei
Tabla veche cu mesajul ,, Fumatul Oprit "România, Adăugat 5 luni în urmăTabla veche din perioada comunista. Stare buna, nu fac schimburi. Pret fix. Nu ma intrebati daca este valabil anuntul, tot ceea ce este postat, este valabil.