Offero

Adriana Vilcea

Municipiul Craiova, Craiova
0 evaluări
Urmărire
Înregistrareun an în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active5
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieMunicipiul Craiova, Craiova
Image from gallery
60 lei
Pantofi barbati numarul 39Municipiul Craiova, Craiova, Adăugat un an în urmăVand pantofi de barbati marimea 39, acestia au fost purtati o singura data. Pantofii sunt realizati din piele artificiala, cu sireturi, de culoare neagra. Se inmaneaza personal in Craiova.
Image from gallery
25 lei
Figurine BTS DynamiteMunicipiul Craiova, Craiova, Adăugat un an în urmăFigurine Bangtan Boys din PVC, 7 cm. Figurinele sunt din Dynamite cu Kim Tae-hyung (V), Jung Ho-seok (JHope), Jeon Jungkook (Jung Kook) si Kim Nam-joon (RM). Figurinele sunt noi, si au un suport din plastic pentru a putea fi fixate in picioare. Le inmanez doar personal in Craiov. Pretul pe figurina este de 25 de lei.
Image from gallery
100 lei
Memorie RAM Samsung 4GBMunicipiul Craiova, Craiova, Adăugat un an în urmăVand memorie RAM Samsung 2400 Hz ddr4 4gb. Placa provine de la un laptop Asus. Am inlocuit-o cu o placa cu o memorie mai mare. O inmanez personal in Craiova.
Image from gallery
25 lei
Figurine Anime NarutoMunicipiul Craiova, Craiova, Adăugat un an în urmăFigurine Itachi Uchiha si Sakura Haruno din pvc, dimensiunea de 6 cm, cu suport din plastic. Foarte dragute ca ornament de birou. Se in
Image from gallery
35 lei
Figurina Anime NarutoMunicipiul Craiova, Craiova, Adăugat un an în urmăFigurine din PVC, Hatake Kakashi. Dimensiune: 9cm. Se inmaneaza personal in Craiova.