Offero

Silviu Mohora

Municipiul București, București
0 evaluări
Urmărire
Înregistrareun an în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active18
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieMunicipiul București, București
Image from gallery
10 000 lei
Tablou Flori in vaza 4Municipiul București, București, Adăugat un an în urmăTablou Flori in vaza 4 Tablou se afla intr-o stare buna, marginile sunt suflate cu bronz.
Image from gallery
10 000 lei
Tablou Flori in vaza 3Municipiul București, București, Adăugat un an în urmăTablou Flori in vaza 3 Tablou se afla intr-o stare buna, marginile sunt suflate cu bronz.
Image from gallery
10 000 lei
Tablou flori in vaza 2Municipiul București, București, Adăugat un an în urmăTablou flori in vaza 2 Tablou se afla intr-o stare buna, marginile sunt suflate cu bronz.
Image from gallery
10 000 lei
Tablou Flori in vaza 1Municipiul București, București, Adăugat un an în urmăTablou Flori in vaza 1 Tablou se afla intr-o stare buna, marginile sunt suflate cu bronz.
Image from gallery
10 000 lei
Tablou carul cu boiMunicipiul București, București, Adăugat un an în urmăTablou carul cu boi pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.
Image from gallery
20 lei
CURIER
cutie depozitare cerealeMunicipiul București, București, Adăugat un an în urmăcutie depozitare cereale pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.
Image from gallery
500 lei
tablou puzzle plajaMunicipiul București, București, Adăugat un an în următablou puzzle plaja pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.
Image from gallery
500 lei
tablou puzzle fructeMunicipiul București, București, Adăugat un an în următablou puzzle fructe pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.
Image from gallery
500 lei
tablou puzzle floriMunicipiul București, București, Adăugat un an în următablou puzzle flori pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.
Image from gallery
500 lei
tablou puzzle deal munteMunicipiul București, București, Adăugat un an în următablou puzzle deal munte pret fix, nu fac schimb, nu raspund la mesaje de negociere si nu negociez pretul la telefon sau la fata locului.