Offero
Bolog Sandor

Bolog Sandor

Municipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca
0 evaluări
Urmărire
Înregistrareun an în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active6
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca
Image from gallery
Negociabil
Curățare jgheaburi cu alpiniștiMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăFirmă de alpiniști utilitari calificați (cu atestat), executăm curățare și desfundare de jgheaburi și burlane, pe orice tip de acoperiș. Pentru a cere ofertă, sunați acum la numărul de telefon 0755 312 904.
Image from gallery
Negociabil
Montare bannere/reclame/meshuri-Cluj/Bistrița/Bihor/MureșMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăExecutăm montaje de: - bannere, - afișe, - casete luminoase, - mesh-uri, - spot-uri, - backlit-uri, - fronlit-uri, - autocolante etc. cu echipa noastră de alpiniști utilitari calificați (cu atestat) și cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Pentru oferte, sunați la 0755 312 904.
Image from gallery
Negociabil
Toaletare arbori cu alpiniștiMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăEchipă ALPINBIST, execută toaletarea arborilor înalți și îndepărtarea arborilor aplecați peste acoperișuri și fațade ale clădirilor, cu tehnica de alpinism utilitar. Pentru oferte, sunați la 0755 312 904.
Image from gallery
Negociabil
Spălare geamuri cu alpiniști - Cluj/Bihor/Bistrița/MureșMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăVă oferim soluția profesională pentru: - igienizarea și spălarea geamurilor, - a pereților tip cortină din sticlă, - alucobond, cu echipa noastră de alpiniști utilitari calificați (cu atestat) și cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Pentru detalii și oferte, sunați la 0755 312 904.
Image from gallery
Negociabil
Reparații și mentenanță pentru biserici cu alpiniștiMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăCompania ALPINBIST, execută reparații și mentenanță pentru biserici și parohii: - vopsire acoperișuri și turle, - schimbare învelitori, - reparații tencuieli, - termoizolații - zugrăveli. Echipa noastră este calificată (cu atestat) în domeniul alpinismului utilitar și cu experiență profesională de peste 10 ani. Pentru detalii și oferte sunați la 0755 312 904
Image from gallery
Negociabil
Reparații fațade de clădiri cu alpiniștiMunicipiul Cluj - Napoca, Cluj-Napoca, Adăugat un an în urmăAlpiniști utilitari cu atestat și cu experiență vastă în domeniu, executăm: - reparații tencuieli, - termoizolații, - zugrăveli pe clădiri înalte. Pentru detalii și oferte sunați la 0755 312 904