Offero
Loby Construct

Loby Construct

Municipiul București, București
0 evaluări
Urmărire
Înregistrare2 ani în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active14
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieMunicipiul București, București
Image from gallery
513 lei
Balcoane metalice la PROMOTIEComuna Berceni, Berceni, Adăugat 2 ani în urmăBalcoane din fier forjat armonizate cu designul ales la porti, garduri sau scari confera arhitecturii exterioare a casei, nobletea si distinctia de care are nevoie. Fiind confectionate la comanda, modelele por fi unicat, clasice sau moderne, respectand linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs. Multitudinea de modele de balustrade pe care le-am executat in decursul timpului stau drept marturie profesionalismului de care dam dovada. 103 euro/ml.
Image from gallery
537 lei
Balcoane din fier forjat AMPRENTATOraş Bragadiru, Bragadiru, Adăugat 2 ani în urmăBalcoanele din fier forjat impreuna cu decorul interior sau cel exterior al casei trebuie sa fie intotdeauna coerente si echilibrate, oferind alternative de stil si rafinament. Noi executam balcoane din fier forjat intr-o gama variata de modele, in nenumarate forme, imbinand utilul cu placutul oferind unicitate si stil locuintei dvs. Balconul poate fi patinat cu diverse nuante in functie de cerintele clientului. Materialele folosite sunt de calitate superioara. 108 euro/ml,fara mana curenta lemn.
Image from gallery
513 lei
Balustrade metalice la PROMOTIEComuna Balotești, Balotești, Adăugat 2 ani în urmăBalustrade metalice la cele mai convenabile preturi,materiale de calitate, cu cadre aprentate. Modele geometrice simple sau complexe, modele florale sau dantelate va stau la dispozitie, in functie de arhitectura casei pe care o aveti. 103 euro/ml ( fara mana curenta de lemn)
Image from gallery
537 lei
Balustrade din fier forjat AMPRENTATComuna Mogoșoaia, Mogoșoaia, Adăugat 2 ani în urmăCele mai frumoase modele,la cele mai bune preturi.Modele care tin cont de linia si arhitectura casei dumneavoastra,imbinandu-se armonios.Scari si balustrade din fier forjat la cele mai bune preturi,care incep de la 108 euro/ml,fara mana curenta din lemn,aceasta fiind optionala,din lemn de brad sau stejar.
Image from gallery
537 lei
Porti si garduri din fier forjat AMPRENTATComuna Berceni, Berceni, Adăugat 2 ani în urmăGardurile din fier forjat sunt mereu in actualitate si dainuie din generatie in generatie prin robustetea si originalitatea lor. Cu elemente din aranjate cu grija si bun gust, gardurile confera eleganta si pune in valoare spatiul verde si peluzele cu flori, captandu-ne atentia si trezindu-ne admiratia.fier forjat. 109 EURO/MP (fara policarbonat)
Image from gallery
270 lei
Suport “Ramura” pentru flori de pereteComuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăCeva mai mult in etalarea frumusetii unei flori. Nu este un simplu suport pentru ghivece cu flori, reprezinta un decor in sine. Prevazut cu patru pozitii pentru asezarea florilor asigura stabilitate chiar si pentru florile de mari dimensiuni.
Image from gallery
425 lei
Suport cinci ghivece flori “Copacel”Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăAcest suport de ghivece din fier prevazut cu cinci inele poate sustine florile preferate. Cu una, doua sau mai multe flori, el reprezinta in sine un obiect decorativ chiar si in perioadele de iarna
Image from gallery
545 lei
Suport de perete pentru cinci flori “Cale”Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăPentru ca nu mai este un simplu suport de flori ci mai repede un ornament in sine am decis sa se incadreze la categoria decoratiunilor. Cu posibilitatea de a sustine cinci flori de dimensiuni medii poate fi configurat in diverse moduri in functie de florile alese. Pretabil atat la interior cat si la exterior poate deveni un decor deosebit.
Image from gallery
600 lei
Suport pentru flori Ramura Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăSuport din fier forjat pentru flori, un cadou original,o idee fantastica pentru cele mai pretentioase gusturi. O decoratiune atat pentru interior cat si pentru exterior, executat din cele mai bune materiale, un produs 100% ROMANESC
Image from gallery
660 lei
Panou stardal publicitar din fier forjat.Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăUn element de maxima importanta pentru magazine, farmacii, cluburi, in prezentarea de oferte si reclame. Pe langa scopul publicitar pe care il are, aduce si o nota de design modern si elegant.Un produs 100% ROMANESC, de calitate si la pret foarte bun.
Image from gallery
209 lei
Suport din fier forjat pentru o floare.Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăIti doresti un suport elegant din fier forjat pentru apartament cat si pentru casa ? Acesta este solutia ta pentru a da eleganta spatiului. Un produs fabricat in Romania 100%, din materiale de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Floarea NU ESTE INCLUSA !
Image from gallery
600 lei
Decoratiune pentru casaComuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăUn obiect decorativ din fier forjat care poate fi montat pe peretele interior, cat si cel exterior al casei dumneavoastra. Executat din materiale de calitate, la cele mai bune preturi. Produs 100% ROMANESC, el poate fi potrivit atat pentru apartamente cat si pentru case cu gradina.
Image from gallery
600 lei
Suport pentru flori Ramura Comuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăSuport din fier forjat pentru flori, un cadou original,o idee fantastica pentru cele mai pretentioase gusturi. O decoratiune atat pentru interior cat si pentru exterior, executat din cele mai bune materiale, un produs 100% ROMANESC
Image from gallery
420 lei
Suport lumanarii din fier forjat NATURALComuna Chiajna, Chiajna, Adăugat 2 ani în urmăSuport pentru lumanarii din fier forjat, un obiect decorativ pentru perete, un cadou perfect pentru orice ocazie, lumanarile nu sunt incluse. Executat din fier forjat, produs 100% fabricat in Romania, este alegerea perfecta pentru a va decora casa . Lumanarile NU SUNT INCLUSE !