Offero

Publicat pe: 2023-03-10

Ținute și accesorii pentru minione

Desi poate parea o provocare sa gasesti tinute moderne si potrivite fiecarui stil vestimentar sau eveniment atunci cand esti miniona, exista o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a obtine look-ul pe care ti-l doresti.

Ținând cont de sugestiile de mai jos, adaptate la preferințele tale vestimentare, vei avea tot timpul o imagine impecabilă.

Ținuta casual pentru minione

Un look casual ce flatează minionele poate fi obținut prin combinarea unei perechi de blugi evazați, cu talie medie sau chiar înaltă, cu un top sau o cămașă cu decolteu în V. O alternativă este înlocuirea blugilor cu o fustă mini, atunci când dorești să-ți scoți în prim-plan picioarele. Decolteul în V este recomandat în cazul conformației petite pentru că evidențiază torso-ul și talia.

La polul opus se află maletele pe gât și piesele oversized, care te vor face să pari mai scundă.

În ceea ce privește pantofii, cei cu vârful ascuțiti oferă iluzia optică de alungire a picioarelor, ceea ce îi face o alegere potrivită pentru minione.

Ținuta sport / Athleisure

Atunci când comoditatea și confortul primează, poți opta cu încredere pentru piese sport, chiar dacă nu ești înaltă.

Evită piesele vestimentare oversized sau pantalonii cu turul lăsat și orientează-te mai degrabă către colanți sau pantaloni de yoga și tricouri lejere, mai lungi.

Stilul sport îți oferă varianta de a adăuga câțiva centrimentri în înălțime prin adidașii cu platformă. Talpa groasă a acestora oferă stabilitate, fără a sacrifica confortul.

Pentru un look complet, adaugă un ghiozdan de dimensiuni reduse, care să-ți complimenteze lookul.

Ținute elegante pentru femeile minione

Atunci când anotimpul și evenimentul o permite, o rochie cu spatele gol, fără mâneci, va fi o alegere potrivită siluetelor minione. 

Pentru evenimentele unde codul vestimentar este cel formal, elegant, alege ținute în culori uni, fără imprimeuri.

Pentru a crea iluzia optică de înălțime, evită pantofii cu baretă și optează mai degrabă 

pentru pantofi sau sandale cu toc subțire, asortate cu ținuta pe care o porți.

Un alt aspect care merită menționat este că minionelor le este recomandat să își scoată în evidență talia. Poți realiza acest lucru prin accesorizarea ținutei cu o curea sau prin alegerea unei rochii de tip bandeau sau bodycon, mulată.

Bijuteriile voluminoase și extravagante nu sunt o alegerea potrivită pentru ținutele elegante pentru minione.

Ținuta office pentru minione

Gama de opțiuni pentru ținutele office pentru minione este foarte vastă. De la cămașa albă, o piesă de bază în orice garderobă, asortată cu o fustă creion și pantofi Oxford, la rochii și sarafane uni, cambrate în talie, ai la dispoziție o multitudine de variante.

Costumele în două piese pot fi o alegere foarte inspirată, cât timp ții cont de conformația ta. Alege în cazul acestora sacourile cambrate și pantalonii evazați, pentru a-ți alungi silueta.

La fel ca și în cazul ținutelor elegante, evită imprimeurile și accesoriile extravagante.

Ținute de vară pentru minione

Fie că vorbim de o vară caniculară în oraș sau de o escapadă la malul mării, ținutele lejere pentru anotimpul călduros pot flata orice siluetă.

Nu te feri de rochiile de vară până la genunchi - asortate cu o geantă de umăr mic, sunt o alegere inspirată în anotimpul estival. Alege imprimeuri florale și croieli cu decolteu generos pentru un look feminin.

Dacă preferi rochiile maxi, poți echilibra silueta cu o pereche de espadrile cu platformă.

Un alt imprimeu cu care nu poți da greș dacă ești mică de înălțime sunt dungile verticale, ce alungesc optic întreaga ținută.

Nu ezita să navighezi în categoria modă și frumusețe din site-ul Offero, pentru a găsi piese vestimentare care să-ți completeze ținutele, la un preț accesibil.