Offero

Publicat pe: 2022-11-04

Adaugă anunțuri gratuit și poți câștiga premii

Vinde lucrurile pe care nu le mai folosești, folosește curierul Offero să le trimiți gratuit și poți câștiga unul din cele 14 premii.

offero concurs premii

Încă te împiedici prin casă de obiectele pe care nu le mai folosești? Transformă-le în bani și bucură-te de mai mult spațiu liber cu ajutorul Offero, noul marketplace cu livrare gratuită ca tu să cumperi și să vinzi mai rapid, în siguranță și cu efort minim.

Iar în cazul în care aveai nevoie și de un plus de motivație pentru a renunta la ele, noi te premiem.

Știi multicooker-ul ăla care de 3 luni stă în dulap și nu face altceva decât să strângă praf? Cu puțin noroc, îl poți transforma într-unul dintre cele 14 premii pe care le oferim: 3 x MacBook Pro M2, 10 x iPhone 14 Pro sau marele premiu de €1.000 lunar, timp de un an (în total €12.000).

Tot ce trebuie să faci este să urci obiectele pe care vrei să le vinzi direct pe site sau prin intermediul aplicației Offero, iar odată cu numărul anunțurilor pe care le postezi cresc și șansele de câștig.

Cum poți participa la concurs? Simplu:

  1. Adună toate obiectele de care nu mai ai nevoie.
  2. Fotografiază-le și încarcă-le pe Offero până pe 31 Ianuarie 2023, ora 23:59.
  3. Gata! Acum te afli mai aproape de câștigarea unuia dintre cele 14 premii pe care le punem la bătaie. Pe 1 Februarie 2023 are loc extragerea și vei află dacă ai câștigat vreunul din premii.

În plus, nu vei avea grijă transportului. Curierul Offero va prelua gratuit coletul și va fi deja cu el în drum spre noul proprietar, în timp ce tu reorganizezi spațiul din casă pe care tocmai l-ai eliberat.

Tot ce trebuie să faci acum e să apeși pe butonul de mai jos și să adaugi primul anunț.

Notă: Concursul are loc în perioada 01.11.2022 - 01.02.2023 și este organizat de Offero j.s.a. cu sediul în Bratislava, Slovacia și număr de înregistrare 50817957. Extragerea se va face în mod aleator, fiecare participant având un număr de șanse egal cu numărul de anunțuri postate până la dată de 31.01.2023. Maxim 1 premiu per participant. Revenim curând cu detaliile complete de termeni și condiții ale concursului.