Offero
Simona Maria

Simona Maria

Suceava
0 evaluări
Urmărire
Înregistrare10 luni în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active8
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieSuceava
Image from gallery
350 lei
Aparat incapsulat #00 (made in USA)Suceava, Adăugat 10 luni în urmăAparat de incapsulat marca Greenadine (cumparat din SUA) pentru capsule #00 cu 100 orificii. Produsul se afla in stare foarte buna. L-am folosit de maxim 5 ori! https: //www.youtube.com/watch?v=6Z1vMu1Dm2A (pentru a vedea filmuletul, copiati link-ul fara spatiul de dupa cele 2 puncte)
Image from gallery
75 lei
Isis dezvaluita - vol. I + vol. IISuceava, Adăugat 10 luni în urmă vol. 1 Numar pagini: 488 vol. 2 Numar pagini: 574 Pretul este pentru ambele volume! Pe libris si elefant numai vol. 2 costa 60 lei!
Image from gallery
135 lei
ghete piele nr. 39Suceava, Adăugat 10 luni în urmăGhetute maro din piele, marimea 39. In interior au pasla. Ghetutele nu au fost purtate niciodata!
Image from gallery
32 lei
carte - "Codul divin al vietii"Suceava, Adăugat 10 luni în urmăTimp de multi ani, caracteristicile genetice care se transmit de la o generatie la alta au fost considerate imutabile: "Nu poti face nimic in directia asta, este ereditar", era fraza repetata la fel de des ca o mantra. Dar studii recente arata ca mediul inconjurator si alti factori externi influenteaza modul in care genele functioneaza. In afara de factorii fizici si chimici, deja cunoscuti, Dr. Kazuo Murakami ne ofera o noua perspectiva: modul in care gandim poate activa gene inactive si dezactiva gene active. Totodata, factorii mentali si emotionali - negativi, de exemplu stresul, si pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinta si spiritualitatea - au o mare influenta in activarea sau dezactivarea genelor. Genele dezactivate au potentialul de "a se trezi" si de a transforma astfel personalitatea si infatisarea umana.
Image from gallery
35 lei
Mojar din portelan, FackelmannSuceava, Adăugat 10 luni în urmăMojarul este prevazut cu un recipient practic pentru scurgere. Dimensiunile acestuia sunt de aproximativ 12 cm diametru si 6.5 cm inaltime.
Image from gallery
45 lei
Boxa portabila HAMA Aqua JamSuceava, Adăugat 10 luni în urmăBoxa portabila HAMA Aqua Jam 173176, Bluetooth, Waterproof, galben Rezistenta la praf si impotriva imersiei temporare in conformitate cu IPX7 Cu sistemul hands-free integrat puteti efectua apeluri telefonice foarte usor Redare muzica wireless pentru toate dispozitivele cu conexiune Bluetooth Mobilitate completa: bateria poate fi incarcata cu ajutorul unui cablu USB Indicatorul LED indica daca alimentarea este activa Boxa portabila Aqua Jam va pluti alaturi de dvs. Mici si compacte - potrivite pentru fiecare geanta, pot fi luate oriunde
Image from gallery
28 lei
carte "Un pamant nou" - Eckhart TolleBratislava V, Petržalka, Adăugat 10 luni în urmăcarte noua "Un pamant nou. Trezirea constiintei umane", autor Eckhart Tolle. An aparitie: 2012 Nr pagini: 255 Format: 13 x 20 cm Pe prima pagina (care poate fi rupta) scrie "Cu drag Alevia". :-)
Image from gallery
100 lei
haina damaSuceava, Adăugat 10 luni în urmăVand haina gri de dama aflata in stare foarte buna, marime xl.