Offero
Gabi Gabi

Gabi Gabi

Municipiul Câmpulung, Câmpulung
0 evaluări
Urmărire
Înregistrareun an în urmă
Urmăritori0
Anunțuri active8
Vânzărilor0
Cumpărăturilor0
LocațieMunicipiul Câmpulung, Câmpulung
Image from gallery
45 lei
CURIER
Fotoliu roz de pluș de fetițe (2 - 5 ani) Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmăFotoliu de pluș pentru fetițe cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, roz, Princess. Se vinde împreună cu inima de pluș. Preț PROMOȚIONAL.
Image from gallery
60 lei
CURIER
Colecția completă de plușuri TROLII - 6 bucăți Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmăColecția completă de plușuri, cei 6 TROLI. Se vinde tot setul împreună. Stare IMPECABILĂ. Preț PROMOȚIONAL
Image from gallery
120 lei
CURIER
Național geographic kids cărți Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmă5 cărți de la National Geographic kids, despre insecte, pești, păsări. Se vând la pachet, sau 30 lei bucata. Stare IMPECABILĂ. Preț PROMOȚIONAL
Image from gallery
50 lei
CURIER
Perne pluș fețe zâmbitoare Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmă5 perne de pluș, cu fețe zâmbitoare. Se vând împreună. BONUS inclus în preț, o pernă de pluș, roz macarons. Preț PROMOȚIONAL.
Image from gallery
80 lei
CURIER
Colecția de plusuri Petrom Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmăColecția de 8 plușuri de la Petrom. Stare impecabilă. Preț PROMOȚIONAL.
Image from gallery
130 lei
CURIER
Bigudiuri Electrice PROluxe H9100 Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmă20 de bigudiuri cu înveliș de catifea – 8 medii (25 mm) și 12 mari (32 mm) Clips cu design îmbunătățit Tehnologie de încălzire dublă – încălzește atât bigudiul, cât și clipsul în doar 90 de secunde Carcasă pentru depozitare compactă Spațiu pentru depozitarea cablului Clips ceramic încălzit Indicator luminos ‘Pornire’ Stare IMPECABILĂ, preț PROMOȚIONAL
Image from gallery
170 lei
Fantana de ciocolată functie mentinere la caldMunicipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmăFantana de ciocolata 275 W, functie mentinere la cald, Argintiu/Negru.Complet din otel inoxidabil Cu functie de incalzire Pentru 700g ciocolata 250 W, 230 V. Bonus inclus în preț, 3 pachete a câte 250 Gr granule de ciocolată pentru aparat. Preț PROMOȚIONAL.
Image from gallery
Negociabil
CURIER
Bucătărie de lemn jucărie Municipiul Pitești, Pitești, Adăugat un an în urmăBucătărie din lemn, de jucărie, dimensiuni 65 cm lățime, înălțime 105 cm, adâncime 30 cm. Se vinde cu multe accesorii:fructe, legume, conserve, cutii de plastic și hârtie, și 3 sorțuri de bucătărie. Preț PROMOȚIONAL.