Offero

Publicat pe: 2023-03-13

Accesorii inedite: cum încorporezi borsetele în ținuta ta?

Borsetele reprezinta accesorii foarte versatile, ce pot fi integrate cu usurinta in tinutele de zi cu zi. De la stilul sport la cel urban, grunge sau casual, acest tip de geanta poate fi o piesa statement din garderoba ta.

Pe lângă aspectul cool și modern, un bum bag îți oferă un spațiu adițional de depozitare a mărunțișurilor de care ai nevoie în fiecare zi.

În funcție de eveniment, look, nevoi și context, poți purta borseta în talie, pe spate sau umăr sau chiar pe diagonala pieptului.

Borseta într-o ținută casual, de zi cu zi

Atunci când optezi pentru un look urban modern, borseta poate fi un accesoriu care să-ți scoată ținuta din anonimat.

Dacă dorești să afișezi un stil extravagant, optează pentru o borsetă din materiale prețioase sau cu un mix de culori care să capteze atenția oricui.

Dacă îți dorești mai degrabă un stil minimalist, o borsetă neagră simplă, din piele naturală sau vegană, poate fi cea mai potrivită alegere. O poți purta fie în talie fie pe umăr, ca pe o geantă clasică.

Pentru un look colorat, inspirat din anii 90, alege o borsetă din material textil, într-o nuanță care să-ți complimenteze ținuta, purtată pe diagonală, la nivelul pieptului.

Ținutele semi-formale și borsetele

Chiar dacă borsetele nu pot fi o alegere potrivită pentru evenimetele formale, atunci când codul vestimentar este ceva mai relaxat, le poți integra cu încredere în look-ul tău, ținând cont de câteva aspecte esențiale.

Atunci când optezi pentru un look ce înclină spre eleganță, calitatea și aspectul accesoriilor sunt cruciale, lucru care se aplică și aici. Dacă optezi pentru borsete de la brand-uri celebre, un simplu logo ce îți marchează talia poate fi un accesoriu suficient pentru a-ți întregi lookul.

Un little black dress simplu poate fi și el accesorizat cu o astfel de piesă din materiale de calitate, însă trebuie să acorzi atenție deosebită modului în care o porți. 

Borsetele, o alegere potrivită pentru orice festival

Borsetele au devenit piese-statement pentru orice festival de muzică, completând perfect ținutele originale și extravagante.

Pe lângă aspectul trendy, acestea reprezintă o soluție pentru a-ți depozita în siguranță cheile, telefonul, portofelul și orice alte mărunțișuri, fără a-ți compromit look-ul.

Pentru o ținută de festival, creativitate nu are limită în ceea ce privește aspectul borsetelor, de la culoare la material, dă frâu liber celor mai creative idei.

Pentru a-ți proteja obiectele de valoare dar și pentru comoditate și acces facil, îți recomandăm să porți borseta în față, pe diagonala pieptului.

Stilul boho

Dacă stilul boho este pe gustul tău, nu te feri să îți adaugi în garderobă o borsetă. Poți opta chiar și pentru un model ce se prinde cu ușurința de cureaua ta, pentru un plus de practicalitate, mai ales atunci când alegi o fustă sau o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

O altă combinație mai puțin așteptată este accesorizarea fustelor sau rochiilor vaporoase, feminine, cu borsete din piele sau alte materiale naturale, în culori neutre, de la bej la maro. 

Dacă ești un promotor al modei sustenabile, vei găsi o selecție vastă de borsete din materiale prietenoase cu mediul, de la plastic reciclat la piele vegană. 

Există șanse mari ca borsetele să devină o tendință trecătoare. Poate că în anii următori vor fi considerate din nou urâte însă între timp, vă puteți bucura din plin de confortul pe care acestea le oferă, fără teama unui look demodat.