Offero

Publicat pe: 2022-11-11

Sfaturi si recomandari utile atunci cand cumperi haine plus-size second-hand

Indiferent ca este vorba de dimensiuni mici sau mari, femeile trebuie sa poarte intotdeauna lucruri in care sa se simta bine. Hainele plus size pentru femei nu mai trebuie sa fie plictisitoare, intrucat acestea se gasesc pentru toate gusturile pe bazarurile online. 

Sigur si tu ai in dulap haine plus size pe care nu le mai porti, iar altcineva s-ar bucura de ele. Cum ar fi sa le transformi in bani pe care sa-i poti investi in ceva care sa-ti foloseasca cu adevarat? De asemenea, si tu poti gasi online numeroase haine de marimi mari care sigur ti-ar placea, la preturi foarte bune. 

Cum piata second-hand a luat amploare foarte mult chiar si in mediul digital, hainele plus size de toate tipurile sunt acum mult mai usor de gasit chiar si aici. Asadar, fie ca vrei sa cumperi sau sa vinzi haine plus size second-hand, un bazar online precum Offero este varianta excelenta.

Cauti o rochie plus size? Poti gasi ceva la moda in bazarul online!

Ultimele doua decenii au impus multe stereotipuri in ceea ce priveste femeile si standardele de frumusete acceptate de societate. Poate ca de multe ori ai auzit afirmatii conform carora femeile cu forme nu ar trebui sa poarte colanti sau imprimeu leopard. Nici sa nu te gandestii! Indiferent daca marimea care ti se potriveste este S, XXL sau XXXL, poarta ce haine vrei si poarta-le cu incredere.

Renunta la hainele plus size pe care nu le porti

Cu siguranta nu mai este cazul ca hainele pentru plinute sa fie largi, voluminoase si exclusiv de culoare neagra. Articolele vestimentare care nu iti pun in evidenta silueta prin croiala, culoare sau material sunt cele pe care ar trebui sa le elimini din garderoba. 

Iar daca doresti sa transformi niste haine plus size in bani si sa le dai „o alta viata”, poti folosi cu incredere bazarul online Offero. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi un anunt in categoria „Fashion”, in care sa folosesti poze clare cu articolele pe care vrei sa le vinzi si o descriere adecvata. Cu siguranta exista cineva care chiar in clipa asta cauta imbracaminte XXL online. 

Rochii plus size la moda

Sa gasesti o rochie plus size eleganta si sa creezi o tinuta chic e floare la ureche, fie ca apelezi la articole noi sau second-hand. Rochiile de tip camasa sunt acum in voga, iar in timpul lunilor de vara poti apela la versiunea fara maneci a acestora.

In ceea ce priveste culorile si modelele, alege in general haine plus size in culori neutre, precum bej, maro, kaki, mustar sau o paleta de nuante deschise de verde, albastru ori burgundy. Iar daca nu esti o fana a rochiilor si preferi mai degraba fustele, opteaza pentru fuste plus size midi, chiar sub genunchi sau lungi pana la jumatatea gambei, varianta preferata deseori de femei.

O tinuta nu este completa fara lenjeria ideala

Lenjeria intima reprezinta un element care iti poate salva sau ruina intreaga tinuta si felul in care te simti. Alege-ti cu grija atat lenjeria intima, cat si costumul de baie. Un sutien perfect te ajuta sa te simti confortabil, nu incomod, iar chilotii ar trebui sa se simta ca o a doua piele. Nu uita, de asemenea, nici de lenjeria modelatoare plus size. Aceasta din urma ar trebui sa respecte aceleasi principii. 

Haine plus size si culorile perfecte

Unele persoane subestimeaza culorile atunci cand isi aleg hainele. De obicei, alegerea este limitata de convingerea ca negrul te ajuta sa pari mai slaba, iar albul mai plinuta. Cu toate acestea, efectul culorilor hainelor asupra siluetei este mult mai versatil: o nuanta potrivita a hainelor plus size poate accentua punctele forte, iar una aleasa gresit o poate dezavantaja.

Culorile ideale pentru imbracamintea XXL

  • Albastrul este o culoare foarte trendy pentru femeile plinute. Acesta este racoros, nu este sumbru si da impresia de subtire.

  • Hainele plus size in culoarea verde inchis arata chic, indiferent de varsta pe care o ai.

  • Nuantele reci sunt percepute de ochi ca fiind mai indepartate si mai putin adanci, Aceasta regula se aplica si la alb.

  • Culori deschise. Da, hainele de marimi mari pentru femei pot fi si stralucitoare. Nu uita totusi ca nuantele vii atrag atentia. Asadar, poarta haine plus size in culori deschise in zonele pe care vrei sa le evidentiezi. Acestea pot fi pieptul frumos, claviculele, umerii sau talia. Identifica-ti punctele forte si accentueaza-le purtand haine plus size in culori vii.

Indiferent de hainele plus size pe care le-ai alege, poarta-ti tinuta cu incredere si, bineinteles, nu uita de postura corecta si atitudinea pe masura. :)